marți, 5 iulie 2011

Cum să devii un barman

În acest articol vom şti despre metoda de a deveni un barman mobil. Aproape fiecare dintre noi place gong afară pentru partide şi pentru cine. Dar cea mai mare parte găsim membrii familiei substitui ca barmani în aceste partide. Totuşi, aceste barmani au competenţe limitate în ceea ce priveşte bartending e în cauză şi sunt în imposibilitatea de a se amestecă altceva decât rom şi cocs, gin şi suc şi votcă şi suc de portocale! Este pentru aceste motive care au nevoie de un barman profesionist mobil apare atunci când părţile orice familie sunt organizate.Să ne uităm la paşii pentru a deveni un barman mobil:
  • Încercaţi să obţineţi o uniformă pentru tine. Incase sunteţi în imposibilitatea de a obţine unul, poti purta doar o cămaşă albă, pantaloni negri şi papion negru. Acest lucru vă va ajuta în obţinerea o abordare profesionista.
  • Va trebui să cumpere un bar portabil cu un singur atmosfera calda a barului. Aceste bare portabile sunt foarte mult asemănătoare în căutarea de a bagajelor, cu mânere lungi şi roţi. Totuşi, dacă clientul are deja un bar staţionare în loc, atunci nu aveţi pentru a ajunge la partea cu bara de remorcare în portabil.
  • Încercaţi să obţină sticle principale si importante alcool cum ar fi: vodca, rom, coniac, gin, coniac, brandy şi whisky. De asemenea, recomandate sunt: ​​bourbon, crema irlandeză, Amaretto, Southern Comfort, etc
  • Un alt lucru important pentru a obţine sunt manipulatorii sau mixere cum ar fi: grenadine, suc de lămâie, suc de roşii, sos Tabasco, suc de portocale etc Va trebui, de asemenea, să aibă o tavă de garnituri cu tine cum ar fi: felii var, măsline, ceapă cocktail, portocaliu , ananas, etc
  • De asemenea, trebuie să colecteze sticle de băuturi acidulate si mixere suplimentare, cum ar fi: cocs, suc de portocale, sprite, lapte, ghimbir etcNu uitaţi să cumpere articole din material plastic cum ar fi bea pahare shot, pahare de sampanie, pahare Margarita şi ochelari de uragan. Asiguraţi-vă că aveţi toate instrumentele pentru bartending gata înainte de a începe petrecere. Aceste instrumente ar putea include: lingura bar, deschizător de conserve, cocktail agitator, tirbuşon, bricheta, blender electric, găleată de gheaţă etc
  • Un alt aspect foarte important să ia în considerare este de a întreba în prealabil clientul cu privire la alcool. Trebuie să ştii dacă alcoolul este furnizat de către client sau trebuie să aducă la tine. Aveţi posibilitatea să încărcaţi preţurile de alcool şi a altor consumabile la factura dumneavoastră generală mai târziu.
  • Nu uitaţi să efectueze acreditările dvs. bartending în timp ce acţionează ca un barman într-un partid. S-ar putea ajuta să vină dintr-o situaţie neplăcută. De asemenea, nu uitaţi să aducă din fişierul de carte de index în care aţi scris reţete de băuturi amestecate în prealabil.
  • Asiguraţi-vă că creaţi o persoană de contact pe care clienţii pot semna. Puteţi avea două exemplare şi au client semnul ambele dintre ele. Puteţi predarea un exemplar pentru client şi să păstreze o cu tine pentru înregistrările dumneavoastră. Nu uitaţi să menţină o carte de facturare şi o carte primire.Acest lucru vă va ajuta în care deservesc clienţii cu un mod mai profesionist şi din punct de vedere juridic.
  • Puteţi avea, de asemenea, cărţi de vizită sau pliante tipărite în numele dvs., care vă pot ajuta în obţinerea de afaceri mai mult în viitor. Amintiţi-vă să-i mulţumesc clientii dumneavoastra dupa ce le servesc şi a curăţa zona de munca ta.

Uita-te la o instrucţiune video despre cum să devii un barman

Niciun comentariu: