1. Denumirea compartimentului:
BUCATARIE
2. Denumirea postului:
OSPATAR
3. Numele si prenumele salariatului:
NUME SI PRENUME SALARIAT
4. Se subordoneaza:
Sefului de sala;
5. Numele sefului ierarhic:
NUME SI PRENUME SEF IERARHIC
6. Subordoneaza:
Supervizeaza activitatea picolilor si a personalului responsabil de curatenie
7. Drept de semnatura:
Intern:
Extern:
8. Relatii functionale:
- cu bucatarul, barmanul, ceilalti ospatari
9. Pregatirea si experienta:
� diploma de calificare in domeniu;
� experienta de minim 1 an ca ospatar;
� cunostinte medii de limba engleza;
� aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
� atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
� disponibilitate pentru compromisul constructiv.
10. Autoritate si libertate organizatorica:
Daca este cazul
11. Responsabilitati si sarcini:
Activitati principale:
� preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
� acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
� cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:
� servirea exemplara a clientilor;
� indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
Responsabilitati ale postului:
� asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor;
� raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.
Autoritatea postului:
� Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora:
Daca este cazul
13. Semnaturi:
14. Data semnarii:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu