joi, 28 iunie 2012

Un ospătar din Houston a primit un bacșiș de 5.000 de dolari


Greg Rubar, chelnerul care a primit bacșiș 5.000 de dolari
FOTO: ABC NEWS

Greg Rubar, chelnerul care a primit bacșiș 5.000 de dolari

Chelnerii se plâng în mod frecvent de bacșișurile pe care le primesc de la clienți, lucru care i-a făcut pe niște americani să înființeze un blog pe această temă. Printre miile de nemulțumiți, un ospătar din Houston a postat un bacșiș incredibil.
Sâmbata trecută, un ospătar din Houston a rămas uimit de bacșișul pe care îl primise de la una dintre mesele la care servea, nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de dolari. Asta, în condițiile în care nota însuma doar 26 de dolari. Potrivit Huffington Post, bacșișul baban a fost lăsat de un cuplu care frecventa acel restaurant de mulți ani, în care Greg Rubar lucra de 16 ani.
Totuși, gestul de generozitate are o explicație: cei doi clienți au auzit că mașina lui Greg a fost distrusă de furtuni, așa că au decis să-l ajute. Potrivit unui ziar local american, Greg, care e însurat și are un copil, avea mari probleme cu transportul de când mașina lui fusese distrusă. Împrumuta mașini de la colegi și mergea la lucru cu taxiul, doar ca să-și păstreze locul de muncă.
Ca să-l ajute pe Greg, cuplul au lăsat un bacșiș de 5.000 de dolari și i-au spus acestuia să meargă să-și cumpere o mașină.
Potrivit reprezentanților restaurantului, cuplul a considerat că orice persoană care lucrează atât de mult și de profesionat ca Greg n-ar trebui să fie pedepsită pentru ceva ce el nu poate controla. Se pare că Greg a izbucnit în plâns în momentul în care a primit banii, iar acum caută să-și cumpere o mașină nouă.

Niciun comentariu: